29 iunie / 30 iunie / 1 iulie 2020 // online
DESPRE EVENIMENT

Gomag PREZINTA

Strategia de marketing integrat care genereaza vanzari acum

In digital marketing iesi in evidenta daca ai cu ce sa te diferentiezi. Daca din marea de competitori (al carui numar a crescut mult in aceasta perioada), clientii si lead-urile fac toata galagia in locul companiilor pe care le iubesc. Asa ca, in aceasta sesiune iti voi arata un sistem testat, 100% viabil, care te va ajuta sa aduci clientii si potentialii clienti mai aproape de afacerea pe care o reprezinti, in mod automat. Dupa ce este aplicat, vei obtine credibilitate, vanzari recurente, dar si reali ambasadori de brand, care vor vorbi voluntar in numele acestuia. Cine sunt cei care au cel mai mult de castigat din aceasta sesiune? Antreprenori, viitori proprietari de afaceri, oameni de marketing si angajati ai business-urilor online. Nivelul de cunostinte cerut este Intermediate.

CINE PREZINTA?

Vorbitor

Profesionisti din mediul digital ofera continut valoros la Virtual Summit

Cosmin Daraban
CEO & Co-Founder, Gomag

Online din 2000, Cosmin Daraban este specializat in marketing online si eCommerce, CRO (optimizarea ratei de conversie) si tehnici de crestere a traficului si vanzarilor. Printre proiectele lui Cosmin se numara platforma Gomag, una dintre cele mai populare solutii eCommerce din Romania, podcast-ul Doza de eCommerce by Gomag, hub-ul de educare Academia de eCommerce si cartea eCommerce no Bull$#!t. Tot ce ai nevoie pentru a vinde online, lansata in 2019. Probabil il cunosti si in calitate de jurat sau speaker la cele mai importante evenimente din eCommerce-ul romanesc. De-a lungul anilor, alaturi de echipa sa, Cosmin a contribuit la cresterea a numeroase firme iar, in prezent, pe platforma se dezvolta peste 1400 de magazine online, din toate industriile.

Ce vei afla?

Despre sesiune

Ai la dispozitie un pachet de informatii util, actual si comprimat in 60 de minute, ca o infuzie de know-how cu efect instant

Ce este strategia de marketing integrat si de ce orice afacere care nu are una pierde garantat bani si clienti
Set It & Forget It: cum automatizezi procesele de marketing, folosind tool-uri eficiente
Cum sa recaptezi atentia oamenilor, sa reinvii interesul pentru produsele si serviciile promovate si sa vinzi natural
De la lead-uri reci, la ambasadori de brand - procese de marketing si cum le folosesti in retentia cumparatorilor

Cine organizeaza?

Gomag este una dintre cele mai populare platforme SaaS de eCommerce din România, creata de la 0 de o echipa româneasca. Peste 1400 de magazine online din toate industriile vând online cu Gomag, ceea ce a dus la formarea unei comunitati cunoscute in jurul platformei. Printre clientii acesteia se numara SuperMercato, ProduseCosmetice.ro, Genius Nutrition, NeaKaisa, Vanilla Leather Shoes, SportPartner, S-Karp, Casa Idea, Photosetup, MC Musical si multi altii. Avantajele ce ii diferentiaza de concurenta sunt functionalitatile native in platforma ce permit gestionarea comenzilor si a produselor in cateva minute, dar si GoBots, singurii roboti pentru automatizare creati intr-o platforma romaneasca.

Care este conceptul

Back to Business
Virtual Summit

Un eveniment unic de 3 zile ce aduce in acelasi loc virtual comunitatile de marketing, comunicare, social media si publicitate din Romania, pentru a gasi impreuna solutii care sa asigure continuitatea afacerilor si raspunsuri pentru noile asteptari ale consumatorilor. Un festival online de comunicare, ce include doua zile de conferinte transmise de la JW Marriott si o zi de webinars organizate independent, din locatii diferite.

  • Hosting by Host-Age.ro

Cum te implici?

Parteneriate

Virtual Summit aduce o serie de avantaje partenerilor, contribuind la pozitionarea brandului, determinand asocierea acestuia cu specificul evenimentului si oferind oportunitatea de a interactiona direct cu persoane importante pentru companie.