29 iunie / 30 iunie / 1 iulie 2020 // online
DESPRE EVENIMENT

ADLEMONADE PREZINTA

Cum sa te promovezi eficient pe YouTube

O strategie eficienta de digital ar trebui sa contina musai si o componenta video in 2020.

Succesul pe termen lung apartine brandurilor care pot fi top of mind in nisa lor, iar acest lucru se poate obtine eficient prin campanii video bine construite si targetate.

In webinar, vom discuta despre cum construim o strategie video si care sunt pasii pentru o implementare de succes. Pentru cine este aceasta sesiune? CMOs, e-commerce Managers si Digital Marketing Specialists.

Nivelul de cunostinte cerut: beginner / intermediate

CINE PREZINTA?

Vorbitor

Profesionisti din mediul digital ofera continut valoros la Virtual Summit

Anabela Luca
MANAGING DIRECTOR, ADLEMONADE

Anabela Luca este Managing Director si Online Marketing Consultant la adLemonade, agentie de Performance Marketing, Google Premier Partner. Anabela are o experienta de peste 10 ani in construirea de strategii si administrarea campaniilor de Pay Per Click (Google Ads, Facebook Ads, Linkedin etc.), livrand rezultate aliniate cu obiectivele de business ale clientilor. In ultimii 3 ani, agentia adLemonade e focusata pe cresterea brandurilor romanesti in spatiul international, sustinand atat prin traininguri dedicate, cat si prin strategii eficiente de PPC o prezenta activa si profitabila a business-urilor romanesti pe piata globala. Anabela e pasionata de digital si contribuie activ la educarea pietei in cele peste 150 de training-uri si prezentari, fiind trainer certificat Google din 2013. Alaturi de echipa valoroasa din agentie, a crescut performanta in digital pentru peste 350 de branduri dintre care se disting Enel Romania, Flanco, Catena, Deichmann, Continental Automotive, Ciel sau Jolidon.

Ce vei afla?

Despre sesiune

Ai la dispozitie un pachet de informatii util, actual si comprimat in 60 de minute, ca o infuzie de know-how cu efect instant

Care sunt particularitatile platformei YouTube
Cum construiesc continut relevant pentru YouTube
Ce presupune o strategie de comunicare prin YouTube pentru business-uri
Metode de promovare a continutului video in YouTube

Cine organizeaza?

Noi, la adLemonade, crestem business-urile clientilor nostrii prin smart digital marketing. Tintim performanta, credem in excelenta si in crestere continua alaturi de echipa potrivita: personalitati puternice determinate de a genera valoare strategica clientilor nostri. Investim constant in formarea noastra, ca specialisti, dar si in relatia cu partenerii nostri, pentru a intelege cat mai bine piata si business-ul in care sunt, ca apoi sa cream campanii de performance marketing eficiente. Suntem proactivi si pozitivi, transparenti si orientati spre gasirea de solutii in orice context. Am crescut performanta in digital a peste 350 de branduri printre care Enel Romania, Flanco, Catena, Deichmann, Continental Automotive, Ciel sau Jolidon. Hai la summit sa ne cunoastem!

Care este conceptul

Back to Business
Virtual Summit

Un eveniment unic de 3 zile ce aduce in acelasi loc virtual comunitatile de marketing, comunicare, social media si publicitate din Romania, pentru a gasi impreuna solutii care sa asigure continuitatea afacerilor si raspunsuri pentru noile asteptari ale consumatorilor. Un festival online de comunicare, ce include doua zile de conferinte transmise de la JW Marriott si o zi de webinars organizate independent, din locatii diferite.

  • Hosting by Host-Age.ro

Cum te implici?

Parteneriate

Virtual Summit aduce o serie de avantaje partenerilor, contribuind la pozitionarea brandului, determinand asocierea acestuia cu specificul evenimentului si oferind oportunitatea de a interactiona direct cu persoane importante pentru companie.