29 iunie / 30 iunie / 1 iulie 2020 // online
DESPRE EVENIMENT

CARE ESTE AGENDA?

Program

Cum folosim situatia actuala pentru a accelera digitalizarea in comunicare, a crea o cultura a inovatiei in marketing si a crea comunitati de clienti loiali?

Luni, 29 iunie 2020

Advertising, Marketing & Interactive Day

Suntem in mijlocul celei mai dramatice schimbari in societate din ultimul secol. Viata noastra, munca noastra si comunicarea noastra s-au schimbat. La fel s-au schimbat asteptarile, sperantele si perspectivele consumatorilor. Alatura-te unei experiente de invatare virtuala din confortul casei tale sau de la birou. Participa la o zi de conferinta care aduce impreuna unele dintre cele mai sclipitoare minti din marketing, pentru a demonstra rolul esential pe care publicitatea, brand management-ul si digitalul il au in recastigarea increderii consumatorilor si in relansarea afacerilor. Afla cum prioritizeaza brandurile strategiile de advertising atat pe termen lung, cat si pe termen scurt, impreuna cu noile tendinte pentru 2020.

LUNI 29 IUNIE, ORA 10:00

Disruption, not disease: How to improve the efficiency of your communication and what other levers to pull to lift your brand?

Andra Constantinescu
Account Director Kantar

Cand veniturile devin nesigure, prima reactie este de a taia costurile pe toate palierele, iar cele de marketing sunt rapid sacrificate. Marketingul reprezinta, insa, o investitie, iar brandurile au de suferit atunci cand ea nu mai este sustinuta. Ce impact are lipsa comunicarii, ce parghii putem folosi pentru a creste eficienta comunicarii, care sunt asteptarile de la branduri in general si pe ce alte zone merita sa ne mai concentram, dincolo de a ramane prezenti in mintea consumatorilor? Learnings din experienta de peste 40 de ani a Kantar in brand guidance, date din BrandZ – cea mai mare baza de date de brand equity la nivel global si Barometrul Covid Kantar din Romania.

Vizioneaza pe YouTube inregistrarea prezentarii

LUNI 29 IUNIE, ORA 10:30

Big Ideas? The real opportunies for leading brands

Mihai Bonca
Senior Consultant Brand Architects

Cum dai forma unei reclame in era pandemiei, cand oamenii sunt mai sensibili, mai sceptici si reactioneaza la alti stimuli? Aceasta este una dintre intrebarile pe agenda marilor branduri. Urmariti o prezentare plina cu informatii utile despre marketing cu cap in vremuri de criza.

Vizioneaza pe YouTube inregistrarea prezentarii

LUNI 29 IUNIE, ORA 11:00

Brand Marketing in the New Business as usual

Raluca Nicolaescu
Head of Marketing Mastercard Romania

La inceputul anului, definitivam, ca de obicei, planurile pentru campaniile de brand din acest an, pe formula marketing comercial & marketing social. Urmau noi capitole pentru parteneriate importante, incepute anterior, si eram gata de kick-off cu noi proiecte care consolidau directiile deja setate. Impactul s-a produs peste noapte, #staysafe a devenit obiectiv prioritar, comportamentul consumatorilor s-a schimbat, iar viata si business-ul se reaseaza acum intr-o noua ordine. Mastercard a fost insa intotdeauna despre siguranta si simplitatea platilor si despre a conecta oamenii cu experiente priceless, urmand misiunea de a construi un viitor mai bun. Am ramas aproape de ADN-ul nostru si, in prima jumatate a anului, eforturile s-au concentrat in directia solidaritatii. Ce urmeaza? O reconfigurare a business as usual la nivel de comunicare, in stransa legatura cu noua realitate si in relatie directa cu asset-urile existente ale brandului.

Vizioneaza pe YouTube inregistrarea prezentarii

LUNI 29 IUNIE, ORA 11:30

Changing the way we think about success for brands

Hortensia Nastase
VP Creative Services Lowe Group

Vizioneaza pe YouTube inregistrarea prezentarii

LUNI 29 IUNIE, ORA 12:00

Got Some ideas To Change Your Marketing. Do You Have Twenty Minutes?

Stefan Chiritescu
Head of Strategy Kubis / Cheil Centrade

Vizioneaza pe YouTube inregistrarea prezentarii

LUNI 29 IUNIE, ORA 12:30

Creating Brand Value In Today's Fragile Market

Gabriel Patru
Founder Therefour

Vizioneaza pe YouTube inregistrarea prezentarii

LUNI 29 IUNIE, ORA 13:00

Marketing Clinic - Building Better Brands

Bogdan Naumovici
Managing Partner 23 Communications Ideas

Vizioneaza pe YouTube inregistrarea prezentarii

LUNI 29 IUNIE, ORA 14:30

Important Trends That Defines Your Digital Marketing Initiatives Now

Laurentiu Dumitrescu
Managing Partner Digital Star

Vizioneaza pe YouTube inregistrarea prezentarii

LUNI 29 IUNIE, ORA 15:00

Awesome Affiliate Marketing Strategies to Generate More Sales

Dorin Boerescu
CEO 2Performant.com

Numeroase branduri de succes lucreaza cu o multime de afliliati pentru a-si creste vanzarile. Multe branduri insa nu cunosc beneficiile acestui canal de marketing si vanzari deopotriva. Acum, cand ne uitam cu atentie la bugetele de marketing si cautam cele mai eficiente solutii, este un foarte bun moment sa ne oprim timp de 20 de minute pentru o prezentare care pune beneficiile marketingului afiliat pe ecranele audientei conferintei.

Vizioneaza pe YouTube inregistrarea prezentarii

LUNI 29 IUNIE, ORA 15:30

What to say and how to say it

Aneta Plesa
Agency Partner Manager Google Romania

Vizioneaza pe YouTube inregistrarea prezentarii

LUNI 29 IUNIE, ORA 16:00

The New Social Media - Social Marketing Strategy beyond Facebook

Laurentiu Ion
Senior Digital Marketing Manager PepsiCo

Pentru multi, Facebook este esenta social media. Nu mai exista altceva pentru ei. Sunt prezenti acolo, isi cheltuie bugetele acolo. Dar ultimii ani ne-au arata cum consumul de social media se schimba. Vorbim de noile media, de streaming, de noi aplicatii care cresc mai repede decat a reusit vreodata Facebook. Prezentarea ne arata cum brand-urile Pepsi si-au adaptat strategia de marketing digital.

Vizioneaza pe YouTube inregistrarea prezentarii

LUNI 29 IUNIE, ORA 16:30

There Is A Revolution In Digital Marketing

Mugur Patrascu
Managing Partner Screen Native

Vizioneaza pe YouTube inregistrarea prezentarii

Marti, 30 iunie 2020

Social Networks, Community & Public Relations Day

Pe masura ce ne intoarcem la normalitate, vom vedea cum unele companii vor prospera, iar altele vor esua. Insa Noua Normalitate ne va aduce tuturor noi reguli de piata si noi provocari in comunicarea cu consumatorul. Vom castiga in fata concurentei daca vom alege mesajele corecte, momentele optime de comunicare si canalele eficiente. Fii parte dintr-o intalnire virtuala fara precedent in Romania. Asista la o serie de prezentari sustinute de practicieni in Relatii Publice si social media, creatori de continut si brand-uri care sunt interesate sa dezvolte si sa consolideze o comunitate puternica. Regandeste oportunitatile de a te conecta cu fanii brand-ului si angajatii si de a sprijini comunitatea din care faci parte, intr-o perioada in care activitatea in social media a explodat, iar consolidarea relatiilor este mai importanta ca oricand.

MARTI 30 IUNIE, ORA 10:00

An Exclusive Overview Of Social Media Channels and Usage In Romania

Julien Zidaru
Managing Partner EXACT Business Solutions

Vizioneaza pe YouTube inregistrarea prezentarii

MARTI 30 IUNIE, ORA 10.30

Keys to Successful Brand Reputation Management

Ana Maria Diceanu
PR & Crisis Communication Consultant Brain 4 Strategy

Vizioneaza pe YouTube inregistrarea prezentarii

MARTI 30 IUNIE, ORA 11:00

Reimagining The Internal Communication And Building A Community Inside The Company

Cristina Hanganu
Communication & CSR Director Lidl Romania

Printre punctele forte ale Internetului se numara si capacitatea acestuia de a reuni persoane cu interese similare in comunitati online, fie ca este vorba de muzica, jocuri sau decorarea casei. Comunitatile de utilizatori online pot reprezenta un avantaj si pentru companii, multe dintre ele construindu-si comunitati foarte active. In aceasta prezentare, veti afla cum o companie a reusit sa creeze o mare comunitate mobile in randul angajatilor sai, fiind nu doar un model pentru piata locala, cat si pentru cea europeana.

Vizioneaza pe YouTube inregistrarea prezentarii

MARTI 30 IUNIE, ORA 11:30

Why Building A Community Is Important For A Brand

Catalina Roman
Head of Identity & Communication UniCredit Bank

O comunitate online ofera consumatorilor posibilitatea sa face schimb de idei, sa discute probleme si sa imparataseasca entuziasmul pentru anumite produse. Pentru branduri, comunitatile ajuta companiile sa consolideze relatii cu clientii si sa ii implice in dezvoltarea de produse. Aceasta prezentare ne arata cum un brand a identificat o importanta comunitate si cum a reusit sa interactioneze cu membrii sai.

Vizioneaza pe YouTube inregistrarea prezentarii

MARTI 30 IUNIE, ORA 12:00

PR Inspiration - Teaching Old Brands New Tricks

Ioana Manoiu
Managing Partner GMP PR

Vizioneaza pe YouTube inregistrarea prezentarii

MARTI 30 IUNIE, ORA 12:30

How To Build A Standout Community In A Noisy World

Atena Boca
Founder LaPrimulBebe

Vizioneaza pe YouTube inregistrarea interviului

MARTI 30 IUNIE, ORA 13:00

Rewriting The Rules In Public Relations & Communication

Lucian Mindruta
FOUNDER MEDIAREADY.NET

Vizioneaza pe YouTube inregistrarea prezentarii
Vizioneaza pe YouTube inregistrarea interviului

MARTI 30 IUNIE, ORA 14:30

Essential Things To Consider For An Effective Influencer Marketing Campaign

Costin Cocioaba
Influencer Marketing Manager 2Performant.com

Influencer marketing este un tip de social media marketing care se bazeaza pe sustinerea si mentiunile primite din partea unor persoane ce se bucura de un numar mare de urmaritori in mediul online si de apreciere precum niste mici experti in domeniile lor. Pandemia insa pare sa fi fost un moment de rascruce pentru influenceri si pentru brandurile care colaboreaza cu acestia. O prezentare cu povesti din pandemie si solutii concrete pentru cei care investesc in inlfuencer marketing.

Vizioneaza pe YouTube inregistrarea prezentarii

MARTI 30 IUNIE, ORA 15:00

Why Brands Are Winning With Video Marketing In 2020

Tina Cretu
SENIOR DIGITAL MARKETING MANAGER, KFC


ION ”LUTZU” COJOCARU
CONTENT DIRECTOR, MRM ROMANIA

Faptul ca brandurile au nevoie de o strategie de marketing video nu este chiar o noutate. Ceea ce s-a schimbat in comparatie cu anii trecuti este modul in care materialele video au devenit importante pentru fiecare platforma si aplicatie de socializare si de asemenea pentru brand-uri. KFC este unul dintre brandurile locale care au avut curajul sa faca un pariu mare in zona video a marketingului, inca de acum doi ani. Aceasta prezentare va fi un ghid bun pentru orice brand care are nevoie de o strategie video.

Vizioneaza pe YouTube inregistrarea prezentarii

MARTI 30 IUNIE, ORA 15:30

How Social Media Strategies Should Adapt In Difficult Times

Alexandru Negrea
Social Media Consultant & Trainer SocialSmarts

Peste tot in lume, brandurile isi adapteaza strategiile de social media pentru a-si mentine relevanta in timpul pandemiei. Simtul comunitatii si onestitatea sunt in prezent mai importante in comunicare decat afisarea unei vieti lipsite de griji. In acelasi timp, consumatorii isi reinventeaza stilul de viata, isi adapteaza comportamentul, deprind noi abilitati si isi gasesc adevarate pasiuni si prin intermediul canalelor de socializare. O prezentare care vorbeste deschis despre ce se va schimba si ce nu in comunicarea brandurilor pe platformele sociale.

Vizioneaza pe YouTube inregistrarea prezentarii

MARTI 30 IUNIE, ORA 16:00

Managing Your Digital Footprint In The New Normal

Cristian China Birta
Managing Partner Kooperativa 2.0

Vizioneaza pe YouTube inregistrarea prezentarii

Miercuri, 1 iulie 2020

Online Marketing & Social Media Workshops Day

Industria de publicitate si marketing ar putea intra in cea mai serioasa criza de pana acum. Ar putea fi si cel mai bun moment pentru marketingul digital sa avanseze in planurile de promovare ale companiilor, sa isi demonstreze utilitatea si mai ales sa isi merite pe deplin bugetele. Pentru ca in acest moment colaborarea si schimbul de idei si bune practici sunt vitale, Evensys a creat platforma Marketing United ce reuneste o serie de webminarii sustinute de companii cu activitate recunoscuta in marketing. Invatand unii de la altii, cu perspective diverse, vom gasi noi idei si solutii pentru climatul actual. Primeste raspuns la la toate intrebarile despre social media marketing si online advertising de la unii dintre cei mai experimentati practicieni.

MIERCURI, 01 IULIE, ORA 10:00

Secretele gestionarii eficiente a bugetelor pe Google, Facebook, Instagram si Youtube

Ionut Munteanu
DIGITAL MARKETING EVANGELIST & FOUNDER REEFKIG

Impreuna vom explora secretele specialistilor in gestionarea eficienta a bugetelor de media pentru campaniile de promovare pe Google, Facebook, Instagram si Youtube. Vom parcurge concepte esentiale in gestionarea cu succes a unui buget de media prin intermediul Reefkig Budgets, solutie dezvoltate pe baza a 15 ani de experienta in digital marketing, lucrand cu peste 500 de business-uri si avand in grija peste 20.000.000 euro in bugete media. Afla detalii

Vizioneaza pe YouTube inregistrarea prezentarii

MIERCURI, 01 IULIE, ORA 11:00

Cum identifici publicul tinta in functie de interactiunea cu brandul tau in mediul digital

Dragos Smeu
GENERAL MANAGER, MAVERICKS


Andra Negru
HEAD OF PERFORMANCE MEDIA DEPARTMENT, MAVERICKS

Dupa stabilirea obiectivelor in straegia de marketing digital, vine identificarea publicurilor tinta. Desi in teorie, stim publicul tinta al produselor si serviciilor, pentru a avea campanii eficiente si cu costuri optimizate, in mediul digital brand-urile trebuie sa isi selecteze cu atentie audienta, fie ca urmaresc cresterea awareness-ului, fie ca isi doresc vanzari imediate. Afla detalii

MIERCURI, 01 IULIE, ORA 12:00

20 de Sfaturi Practice pentru Optimizarea Campaniilor Facebook Ads

Raluca Radu
COUNTRY MANAGER ANSWEAR.RO, FOUNDER MTH DIGITAL


Anca Toma
HEAD OF DIGITAL, MTH DIGITAL

Stii deja sa setezi campanii Facebook Ads, dar optimizarea lor iti da batai de cap. Nu stii cum sa optimizezi campaniile astfel incat sa atingi KPIi pe care ti i-ai propus, sa obtii cel mai bun ROAS si cel mai mic COCA cu putinta si nu stii care sunt setarile de targetare si placements care iti pot aduce rezultatele dorite. Ne propunem sa te ajutam sa rezolvi parte dintre aceste dileme, oferindu-ti sfaturi concrete din experienta noastra despre ce a functionat si ce nu a functionat pentru noi si despre setarile de care trebuie sa tii cont pentru a obtine leaduri sau vanzari din campaniile tale Facebook Ads. Afla detalii

Vizioneaza pe YouTube inregistrarea prezentarii

MIERCURI, 01 IULIE, ORA 13:00

Cum iti cresti business-ul prin Google Ads, adaptandu-te la contextul actual

Mihai Andrei
MANAGING PARTNER, WEBDIGITAL

Contextele sociale, medicale si economice din ultimii ani si mai ales din anul acesta au impins advertiserii si marketerii sa inteleaga mai rapid si mai bine care sunt retetele de advertising sau performance marketing care ajuta business-urile sa se mentina pe piata si mai ales sa creasca. Google Ads este unul din instrumentele cu ajutorul caruia majoritatea business-urilor sau brandurilor au reusit sa treaca cu succes prin criza, mentinandu-se performante si profitabile. Afla detalii

Vizioneaza pe YouTube inregistrarea prezentarii

MIERCURI, 01 IULIE, ORA 14:00

Cum sa te promovezi eficient pe YouTube

Anabela Luca
MANAGING DIRECTOR, ADLEMONADE

O strategie eficienta de digital ar trebui sa contina musai si o componenta video in 2020. Succesul pe termen lung apartine brandurilor care pot fi top of mind in nisa lor, iar acest lucru se poate obtine eficient prin campanii video bine construite si targetate. In webinar, vom discuta despre cum construim o strategie video si care sunt pasii pentru o implementare de succes. Afla detalii

Vizioneaza pe YouTube inregistrarea prezentarii

MIERCURI, 01 IULIE, ORA 15:00

Cum adaptam strategia SEO la contextul generat de Covid-19

Mihai Vinatoru
MANAGING PARTNER, DWF

In cele 60 de minute dedicate acestui subiect, vom trece in revista principalele noutati de care trebuie sa tina cont orice magazin online sau brand care doreste o prezenta buna pe Google din punct de vedere SEO, in contextul generat de coronavirus. De asemenea, vom parcurge etape din metodologia SEO DWF pentru identificarea oportunitatilor de optimizare specifice acestei perioade. Covid-19 nu a schimbat algoritmul Google, insa a modificat in mod semnificativ comportamentul utilizatorilor pe web. In acest sens, SEO s-a schimbat. Afla detalii

Vizioneaza pe YouTube inregistrarea prezentarii

MIERCURI, 01 IULIE, ORA 16:00

Strategia de marketing integrat care genereaza vanzari acum

Cosmin Daraban
CEO, GOMAG

In digital marketing iesi in evidenta daca ai cu ce sa te diferentiezi. Daca din marea de competitori (al carui numar a crescut mult in aceasta perioada), clientii si lead-urile fac toata galagia in locul companiilor pe care le iubesc. Asa ca, in aceasta sesiune iti voi arata un sistem testat, 100% viabil, care te va ajuta sa aduci clientii si potentialii clienti mai aproape de afacerea pe care o reprezinti, in mod automat. Afla detalii

Vizioneaza pe YouTube inregistrarea prezentarii

MIERCURI, 01 IULIE, ORA 17:00

Cum Sa Definesti Profilul Clientului Ideal In Marketing

Valentin Radu
CEO & FOUNDER, OMNICONVERT

O prezentare cu informatii utile adaptata provocarilor prezentului. Mai multe detalii in curand. Afla detalii

Vizioneaza pe YouTube inregistrarea prezentarii

CUM SE DESFASOARA?

Contactless Conference

Virtual Summit prezinta in premiera conceptul evenimentelor „fara atingere”, ce tin cont de normele de distantare sociala si de siguranta a tuturor personaleor implicate, de la staff la vorbitori si parteneri. Conceptul propune vorbitorilor o experienta pe scena apropiata de cea a unei conferinte clasice, gandita insa ca o aparitie live intr-un studio TV.

  • Hosting by Host-Age.ro

Cum te implici?

Parteneriate

Virtual Summit aduce o serie de avantaje partenerilor, contribuind la pozitionarea brandului, determinand asocierea acestuia cu specificul evenimentului si oferind oportunitatea de a interactiona direct cu persoane importante pentru companie.