29 iunie / 30 iunie / 1 iulie 2020 // online
DESPRE EVENIMENT

CUM ASISTI?

Participare

Care sunt optiunile de participare si ce beneficii extra primesc cei care se inregistreaza online la conferinte?

RAMAI LA CURENT CU NOUTATILE

Fii primul care afla despre editia din 2021. Completaza acest formular, urmareste-ne in continuare pe Pagina de Facebook si asigura-te ca adresa noastra office [@] evensys [.] ro este in agenda ta de contacte.

PACHETUL CREATOR - GRATUIT

Jurnalistii, bloggerii si creatorii de continut pot participa la Virtual Summit in baza unei acreditari ce poate fi solicitata prin completarea formularului de aici. Acreditarile sunt oferite nominal persoanelor active in mediul online si social media, dupa agrearea conditiilor de participare. Reprezentantii mass-media vor beneficia de o acreditare obisnuita.

Pachetul "Creator" include accesul liber la cele 3 zile de conferinte si webminarii in perioada 29 iunie - 1 iulie si totodata accesul la inregistrarile disponibile pana la 31 iulie 2020.

PACHETUL AGENCY - GRATUIT

Specialistii in marketing, publicitate, comunicare, social media si digital din agentii pot participa la Virtual Summit in baza unei invitatii ce poate fi solicitata prin completarea formularului de aici.

Pachetul "Agency" include accesul liber la cele 3 zile de conferinte si webminarii in perioada 29 iunie - 1 iulie si totodata accesul la inregistrarile disponibile pana la 31 iulie 2020.

PACHETUL COMPANY - GRATUIT

Practicienii in marketing, publicitate, comunicare, social media si digital din companii pot participa la Virtual Summit in baza unei invitatii ce poate fi solicitata prin completarea formularului de mai jos. Pachetul "Agency" include accesul liber la cele 3 zile de conferinte si webminarii in perioada 29 iunie - 1 iulie si totodata accesul la inregistrarile disponibile pana la 31 iulie 2020.

De asemenea, toti practicienii din companii pot beneficia de un pachet de consultanta sau asistenta in marketing digital si comunicare din partea agentiilor din programul Marketing for Good. In plus, pot beneficia de o serie de servicii gratuite, oferite de furnizorii din programul Marketing for Good. Oferta de consultanta si servicii este limitata la numarul de pachete oferite de furnizori si este disponibila pe principiul "primul venit, primul servit".

PACHETUL PREMIUM - 150 euro + TVA

Cu ocazia implinirii a 14 ani de activitate, Evensys ofera un abonament de conferinte ce include accesul la 3 conferinte offline la pret de una, pana la finalul anului 2022. Oferta include deja 6 evenimente de marketing, comunicare si social media, insa poate fi extinsa si la evenimentele in pregatire. Mai multe detalii despre abonament gasiti aici.

Platind taxa de 150 euro + TVA, o agentie sau o companie primeste acces pentru 3 persoane la Virtual Summit, acces la 3 conferinte offline la alegere pana la finalul anului 2022 (o persoana la 3 conferinte, 3 persoane la o conferinta etc.), acces pentru 3 persoane la toate conferintele virtuale Evensys pana la finalul anului 2020. Detalii despre inscrieri gasiti aici.

Practicienii din companii pot beneficia de un pachet de consultanta sau asistenta in marketing digital si comunicare din partea agentiilor din programul Marketing for Good. In plus, pot beneficia de o serie de servicii gratuite, oferite de furnizorii din programul Marketing for Good. Oferta de consultanta si servicii este limitata la numarul de pachete oferite de furnizori si este disponibila pe principiul "primul venit, primul servit".

Specialistii din agentii pot beneficia la randul lor de un alt pachet de servicii oferit de furnizori ai Evensys. Mai multe detalii vom oferi in curand.

Servicii oferite gratuit

Aceste servicii sunt oferite de agentiile partenere in Proiectul Marketing for Good. Sunt in numar limitat si oferite pe principiul „primul venit, primul servit”. Fiecare participant poate solicita cate un singur pachet de servicii pe adresa office@evensys.ro incepand cu 1 iulie pana cel tarziu la 31 iulie.

 • Agentia de PR Chapter 4 ofera 2 pachete de consultanta de cate 3 ore in comunicare.
 • Agentia de design Zona de Creatie ofera un pachet de logo design sau redesign, ce include 8 ore de consultanta.
 • Agentia de Prime Road Media ofera un pachet de consultanta de 5 ore in comunicare.
 • Agentia de marketing digital Spoon Digital ofera 2 pachete de consultanta de cate 3 ore in influencer marketing.
 • Agentia de marketing digital Sunshine Digital ofera 5 pachete de cate 5 ore in consultanta strategie sau campanii digitale
 • Platforma de social media management Planable ofera 2 luni de acces gratuit, folosind codul de acces: 2-months-off
 • Agentia de comunicare Brandelligence ofera un pachet de consultanta de 12 ore in comunicare.
 • Agentia de digital Sinaps ofera 4 pachete de Consultanta Digital Marketing si audit campanii Google Ads/Facebook Ads, cate 3 ore fiecare.
 • Agentia de marketing digital Gun Media ofera 2 pachete de cate 4 ore in consultanta servicii SEO sau SEO Youtube și 2 pachete de cate 4 ore in consultanta Google Ads sau Facebook & Instagram Ads.
 • Agentia de SEO Napoleon Digital ofera 2 pachete de audit SEO website si consultanta SEO, a cate 3 ore fiecare.
 • Agentia de Digital Marketing Kite Agency ofera 5 pachete de Website Audit si consultanta pentru strategia de Digital Marketing, de cate 8 ore fiecare.
 • Agentia de Digital Proceed ofera 5 pachete de consultanta de Online Business Development, Digital Project Management si Digital Marketing, de cate 2 ore fiecare.
 • Agentia de branding High Contrast ofera 3 pachete de consultanta branding si UX/UI, de cate 2 ore fiecare.
 • Agentia de digital Wolf Digital Media ofera 3 pachete de consultanta in dezvoltarea de aplicatii mobile si un discount de 10% din valoarea unui eventual proiect.
 • Agentia de SEO Cupcake ofera 5 pachete de audite SEO pentru business-urile cu prezenta online, de cate 4 ore fiecare.
 • Agentia de marketing Utopic Brain ofera 1 pachet de 2 ore de consultanta de marketing.

CUM SE DESFASOARA?

Contactless Conference

Virtual Summit prezinta in premiera conceptul evenimentelor „fara atingere”, ce tin cont de normele de distantare sociala si de siguranta a tuturor personaleor implicate, de la staff la vorbitori si parteneri. Conceptul propune vorbitorilor o experienta pe scena apropiata de cea a unei conferinte clasice, gandita insa ca o aparitie live intr-un studio TV.

 • Hosting by Host-Age.ro

Cum te implici?

Parteneriate

Virtual Summit aduce o serie de avantaje partenerilor, contribuind la pozitionarea brandului, determinand asocierea acestuia cu specificul evenimentului si oferind oportunitatea de a interactiona direct cu persoane importante pentru companie.